Після гучного скандалу через ремонт Київського міського клінічного госпіталю ветеранів за понад 1,1 мільярда гривень та обіцянкою мера міста Віталій Кличко притягнути до відповідальності причетних до афери осіб, інші лікарні міста укладати угоди із скандальним підприємством ТОВ "Абсолют-Клімат".

Про це пише Telegram-канал "Шо по грошам".

Лікарня, фото: скріншот з відео

12 грудня 2023 року суд розглядає позов КП "Київський міський центр нефрології та діалізу" до ТОВ "Абсолют-Клімат" за недоцільну розтрату на ремонт більше 14 млн бюджету.

А вже всього за 8 днів лікарня підписує нову угоду на майже 700 млн грн із тим самим ТОВ "Абсолют-Клімат".

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Однією рукою ти видаєш ще майже 700 мільйонів гривень на розпил за цінами помноженими мінімум в два-три рази, а іншою рукою у того ж самого підрядника вимагаєш повернути неефективно використані кошти, а вірніше бюджетні збитки, що є кримінальним злочином. Головне не переплутати, яка саме рука керує процесом, бо можливо заплутатись", — йдеться у повідомленні.

Цікаво, що після того, як мер Кличко пообіцяв розібратися із відкритим "розпилом" бюджетних грошей на ремонті у госпіталі, вже пройшло майже 4 місяці.

"Граблі це наше все. Головне стрибнути вище, щоб краще по голові вдарило", - додають журналісти Telegram-каналу.

Нагадаємо, що охоронець не пустив у укриття дітей загиблого героя: опинилися на вулиці, коли над їхніми головами літали ракети.

Раніше ми повідомляли, кільки високоточних ракет залишилося у росіян: у повітряних силах назвали кількість.

Також, за документами житло не знищено: мешканці будинку на Воскресенці, над яким збили балістику, кричать про допомогу - Кличко мовчить