Скандал навколо тендерів про закупівлю "золотих" овочерізок" барабанів та швабр для укриттів, набирає нових обертів. Поки Голова тендерного комітету управління освіти Дніпровської РДА Ольга Дроздова, яка безпосередньо приймала участь у розпилі державних коштів перебуває під слідством, її безпосередня керівниця намагається будь-якими методами втриматися на посаді.

Про це розповів громадський діяч та військовий Олег Симороз.

Начальниця "Королеви золотих овочерізок". Фото Twitter

Наталія Василівна Іваніна - начальник управління освіти Дніпровської в місті Києві РДА, яка так само причетна до скандальних закупівель для столичних укриттів як і Ольга Дроздова, адже є її безпосередньою начальницею, отримала урочисту подяку від командування однієї з військових частин за підтримку Сил оборони.

Начальниця "Королеви золотих овочерізок". Фото Twitter

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Начальниця "Королеви золотих овочерізок". Фото Twitter

Симороз шкований тим, що корупціонерка, яка має сидіти у в'язниці, отримує відзнаки волонтерки.

"Вони пішли далі і вирішили зробити з корупціонерки - "волонтерку". Наталія Василівна Іваніна - начальник управління освіти Дніпровської в місті Києві РДА отримала подяку за те, що батьки дітей задонатили на ЗСУ, а вона весь цей час витрачала кошти на овочерізки. Ну це ж вже просто знущання…", - обурюється військовий.

Також Олег Симороз помітив на руці Іваніної дорогий смарт-годинник Apple Watch Ultra. Його вартість в Україні становить близько 1000 доларів (37 тис. грн).

Начальниця "Королеви золотих овочерізок". Фото Twitter

Годинник начальниці "Королеви золотих овочерізок". Фото Twitter

Нагадамо, інформаційний портал Знай повідомляв, ресторани у Каннах та Ніцці: як сім'я голови Харківської облради Луценко забезпечила собі безбідне майбутнє за кордоном

Раніше портал Знай інформував, прихильниця дорого відпочинку та люксових брендів: що відомо про відповідальну за закупівлю в укриття барабанів, конструкторів та овочерізок