Компанія Інтерпайп-М належить відомому олігарху Віктору Пінчуку.

Віктор Пінчук, фото:liga.net

Ця компанія є дочірньою структурою однойменної бізнес - групи. Після багатьох заяв в телеграм-каналах про те, що компанія співпрацює з рф, представники компанії заявили про те, що вся інформація є неправдивою та недостовірною та є ініціативою конкурентів. На їх думку це було зроблено з метою очернити ім'я компанії. Після 24 лютого компанія отримувала прибуток, сплачувала податки до бюджету країни агресора. Це показали розслідування ЗМІ. В звітності за 2022 рік в розділі дочірні компанії є Інтерпайп-М, місцезнаходження якої росія.

Інтерпайп. Фото: скрін звітності Інтерпайп

Однак, існувала ймовірність того, що компанія все ж припинила свою діяльність згодом. Але при перевірці відомостей з єдиного реєстру юридичних осіб рф, дочірня компанія Пінчука не перебуває в стадії припинення діяльності або банкрутства. Звідси висновок, що Інтерпайп-М приносить не лише прибуток власнику, а й податки в бюджет росії, які витрачаються на війну.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Виписка з реєстру. Фото: скріншот сайту

Звітність компанії за 2022 рік є у вільному доступі. Зі звіту про фінансову звітність можна дізнатися на яку суму збагатився бюджет рф. За 2022 рік компанія Віктора Пінчука заплатила понад 35 мільйонів рублів.

Звітність компанії. Фото: скрін РБК

Оскільки звітність за 2022 рік, то податки були сплачені в 2023. Із цієї інформації видно, що компанія Інтерпайп-М не припиняла співпрацю з рф, а навпаки - активно сплачує податки.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, посилки з AliExpress можна більше не чекати: НАЗК внесли компанію до реєстру спонсорів війни

Раніше портал Знай інформував, керівництво податкової перевірять на доцільність відпусток: на українців чекають цікаві відкриття?

Також, на нашому порталі, папа позував із сином на пляжі, але те, що було на фоні - розбурхає кожного: це був його "вперше"