Про це політичний експерт, блогер Олександр Зубченко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці. Також відзначимо, що думка експерта може не збігатися з позицією редакції. Але ми не можемо заборонити людині висловлювати свою позицію.

"Цікавий сюжет надіслали з міста Селидове в Донецькій області. Головний герой-виконуючий обов'язки голови міста Руслан Суков. Він був ініціатором бійки в Селівдовській місцевій раді (26 Листопада), яка була висвітлена в ряді медіа, в тому числі ТГ. Тепер повідомляється, що він підкупив правоохоронців і впевнений, що йому вдасться вийти сухим з води. При цьому "товариш" прикривається офісом президента і особисто Володимиром Олександровичем. Бравує тим, що його «відмажуть» від кримінальних справ через депутатську групу у ВР «за майбутнє» (Ігор Коломойський). Суков хвалиться, що Ігор Палиця - колишній губернатор Одеської області, близький до олігарха Коломойського - домовився з главою ОП Андрієм Єрмаком і президентом. Тому в.о. мера Селидового впевнений: він, С..ка, недоторканний", - написав він.

пост Олександра Зубченка у Фейсбук

За словами Зубченка, представники "Опозиційної платформи - За життя", яких Суков вважає ворогами, оскільки вони не дають йому продовжувати незаконну діяльність в місті, відступатися не збираються.

"Вони разом з місцевими жителями в судовому порядку збираються домагатися зняття Сукова з посади в.о. мера. Історія з призначенням Руслана Сукова на цей пост вельми цікава. Він його зайняв з порушенням закону. Зняття з посади мера-представника ОПЗЖ Віталія Нешина, зараз оскаржується в суді, так як він законно переміг на місцевих виборах в Селидове в 2020 році.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Суков ж просто хоче захопити владу в місті. За словами джерел, він "разом зі своєю сім'єю є справжньою місцевою мафією, яка не боїться провертати незаконні справи". Більш того, в місцевій раді у Сукова цілий споріднений клан - два рідних брата і сестра", - запевнив експерт.

Він додав, що саме його рідні брати і стали призвідниками бійки 26 листопада в Селидівській ОТГ.

"Сукові захотіли відібрати офіс у людей з інвалідністю, проте ті миритися з таким свавіллям не стали і покликали на допомогу народного депутата від ОПЗЖ Володимира Мороза. Однак головуючий на засіданні Суков не давав парламентарію виконувати свої законні обов'язки, чим прямо порушив закон України. А брати Сукова і зовсім повалили на підлогу помічників Мороза і почали бити. Тепер же Руслан Суков і його команда хочуть перекласти всю провину за скандал з бійкою на Мороза і його помічників. Зокрема, за словами джерела, на них вже заводяться кримінальні справи по злочинах, яких ті не скоювали. В ОПЗЖ, у свою чергу, наполягають на тому, що не дадуть Сукову дискредитувати їх політсилу і піти від відповідальності", - резюмував Олександр Зубченко.