Дмитро Мартиненок, відомий як начальник відділу департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції, незважаючи на смішну зарплату міліціонера, скуповує елітні квартири в Одесі і дорогі автомобілі. Про це стало відомо журналістам нашого інтернет-видання Новини України - From.UA з телеграм-каналу Компромат.leaks.

Публікуємо матеріал без коментарів та ремарок. Редакція не несе відповідальності та не перевіряє дані, надані та опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами.

Як повідомляє тг-канал, Дмитро Мартиненок, який з 2016 по 2018 року працював на посаді начальника Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, сьогодні веде шикарний спосіб життя. Журналісти тг-каналу звертають увагу на те, що з 2016 року він володіє квартирою в Одесі на 54 м.кв. (Гагарінське плато), яку здає в оренду.

До речі, зі зв'язками Мартиненку дуже пощастило, пише тг-канал, адже його покійний батько-Олексій Мартиненок був першим керівникам спецпідрозділу "Беркут" в Одеській області.

"Він же і виступив в ролі ангела-хранителя свого сина, адже мало хто знає, що свій трудовий шлях Діма Мартиненок починав зі згвалтування офіціантки в барі «Бінго» (Одеса) в 2004 році. Тоді матеріали справи були передані в Прокуратуру міста Одеси, де ніякого позитивного рішення винесено не було», - пишуть журналісти Компромат.leaks.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Так от, продовжують вони, " після придбаної в 2016 році шикарної квартири в Одесі Дмитро вирішив на цьому не зупинятися і вже в 2017 році він придбав ще одну квартиру в Одесі на 71 м.кв., яку зареєстрував на якусь Анну Бондареву. Ця квартира знаходиться в престижному районі Одеси в ЖК "Аркадія плаза".

Пізніше на все ту ж заробітну плату «як пише тг-канал, " він оформив на свою матір Ірину Мартиненок ще кілька квартир і елітний автомобіль:

  • в Одесі квартира на 44м. кв., яку він придбав ще в 2008 році;
  • у Києві квартира на 45м. кв., яку він придбав у 2020 році.
  • автомобіль Porsche Cayenne (2010р. в.), який був придбаний в 2018 році.

А у дружини-Ольги Мартиненок з 2009 року є житловий будинок на 101м.кв. в Одесі і автомобіль Шевроле».
Варто відзначити, за словами журналістів Компромат.leaks, що через підставних осіб Мартиненок володіє земельною ділянкою, яка розміщена в котеджному містечку "Совіньон" (Одеська область).

Журналісти Компромат.leaks також звертають увагу на придбаний чинним міліціонером в 2017 році елітний позашляховик Тойота Секвоя (2008р.в.) (ВН7777ВВ), який оцінили в 450 тис.гривень.

"Даний автомобіль був спалений в Києві в грудні 2017 року, за що через СК "добробут та захист" отримав страховку в розмірі 432тис гривень. У цьому йому допоміг відомий контрабандист, на якого цього року наклали санкції РНБО – Вадим Альперін (позбавлений громадянства). Він мав відношення і до страхової компанії, а також до самого автомобіля, який раніше належав його підприємству.

Ось уже кілька років Мартиненок проживає в Києві і фактично в міліцейській формі займається бандитизмом", - резюмують журналісти.