Безглузда спроба народного депутата Гео Лероса виправдатися доводить реальність відео з його хабарем. Про це пише блогер і журналіст Євген Хурсін на сайті Кореспондент. Також відзначимо, що думка експерта може не збігатися з позицією редакції. Але ми не можемо заборонити людині висловлювати свою позицію.

"Нардеп опублікував термінове звернення щодо "спроби Зеленського кинути його за грати". Давайте розберемо його об'єктивно. Перше, що кинулося в очі-це те, наскільки Гео невпевнено виправдовується. Він плутається в свідченнях, його аргументи дуже слабкі. Наприклад, Лерос говорить про те, що як він міг в липні місяці 2020 року сидіти в кабінеті в теплій кофті і домовлятися про що-небудь. Однак, в той день, 24 липня, вранці температура була близько 15 градусів. Також Лерос у зверненні говорить про те, що нерозумно б було з його боку брати гроші за напад на самого ж себе. Однак насправді тут все більш, ніж логічно. Адже гроші – це компенсація за спалену машину нардепа", - пише журналіст.

Також Євген Хурсін нагадує, що згідно з поданою Гео Леросом в 2020 році декларації, Мерседес 2011 року коштував 332 тис.грн, а це трохи більше 12 тис. доларів.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

“При цьому в якості можливого хабара він отримав 60 тисяч доларів. Та й практично немає сумнівів, що на відео, яке злили в мережу, - голос і інтонації саме Лероса, а ніяка не озвучка, як говорить він сам. Це підтверджують люди які регулярно з ним спілкуються або спілкувалися раніше. Гео Лерос цим відеозверненням показав, що він абсолютно неадекватний. Яка нормальна людина пропонуватиме парі главі ОП Андрію Єрмаку в разі, якщо правоохоронці протягом місяця не надають доказів у його кримінальній справі, поцілуватися в засос навпроти офісу з президентом Володимиром Зеленським? Видно, що він поплив: не впевнений в собі, нервує. Таким чином невпевнені виправдання Лероса зайвий раз доводять реальність відео з можливим хабарем", – резюмує блогер.