Нещодавно завершилися тривалі перегони за посаду ректора Київського Національного університету імені Тараса Шевченка, які завершилися перемогою з другої спроби Володимира Бугрова, пише Політрада.

Володимир Бугров - багаторічний заступник ректора Леоніда Губерського з навчальної роботи вже увійшов в історію головного Університету країни. Він, окрім участі у низці скандальних та корупційних історій, перший з 1834 року керівник Університету - кандидат, а не доктор наук?!

Далі більше рекордів. Новий Ректор вперше призначає… аж 9 проректорів із числа своїх друзів. Нині дійшов час до зміни очільників факультетів. І першим тут, звісно, юридичний факультет. Точніше, Інститут права! Бо юридичний факультет в часи Губерського-Бугрова перетворили в Інститут, щоб звільнити неугодного декана Івана Гриценка. Тепер черга дійшла й до в.о.директора Інституту права Олени Орлюк. Чому запитаєте Ви, ті ж самі керівники, що обґрунтовували необхідність перетворення факультету в Інститут - через півроку обґрунтовують необхідність перетворення Інституту в факультет?! Бо треба працевлаштувати, як кажуть в університеті, кума віце-спікера Стефанчука. Того самого Стефанчука, який вже влаштував на роботу в КНУ свою дружину і дружину свого брата-депутата!

А оскільки Стефанчук так активно допомогав Бугрову обратися ректором, що навіть змінив Закон про вибори у вишах, то ж нині вимагає кадрових змін в своїх інтересах.

Як стало відомо, вчена рада Інституту права одноголосно ухвалила рішення про поспішність чергової «реформи» в колективі юристів КНУ!|

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Тож будемо спостерігатися чим закінчиться спроба утвердження кумізму в Університеті Шевченка.