Начальник шостого відділу Управління процесуального керівництва, підтримки держобвинувачення і представництва в суді САП Сергій Козачина, який претендує на посаду глави відомства, фігурує в розслідуванні розкрадань на Південно-Українській АЕС і допомагає дружині-адвокату «відмазувати» злочинців. Про це повідомляє Фром.юа.

«Фігурував в журналістських розслідуваннях, пов'язаних з розглядом справи, що триває вже майже 6 років, про розкрадання при закупівлі обладнання для Південно-Української АЕС, яку розслідувало НАБУ. В ході розгляду суд встановив, що прокурор САП Сергій Козачина і детектив НАБУ В'ячеслав Халявка не могли брати участь в цьому кримінальному провадженні, тому всі скоєні ними дії є незаконними, а зібрані «докази» - неприпустимими», - йдеться в публікації.

Крім того, в поле зору правоохоронців потрапили і маніпуляції С.Козачини з елітною нерухомістю в центрі Києва.

«У квартирі на Златоустівській сім'я проживає з 2016 року і з тих пір двічі помінялися власники нерухомості. Справжнім власником є Козачина, але переоформлює квартиру на різних людей з метою приховати справжні доходи, оскільки середня ринкова вартість квартири становить 150 тис $», - підкреслюється в повідомленні.

Дружина кандидата на посаду глави САП, адвокат Анна Козачина використовує високе посадове становище чоловіка для вирішення справ в свою користь

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

«А дружина спеціалізується на справах про хабарництво, незаконне збагачення, службовій підробці, перевищенні влади, зловживанні службовим становищем, злочинній халатності, присвоєнні майна, ухиляння від сплати податків, і тд. Крім того, в 2018 вона приховала від чоловіка дохід від надання майна в оренду і дохід від зайняття незалежною професійною діяльністю», - наголошується в публікації.