Про це пише портал Політрада. Публікуємо матеріал без коментарів та ремарок. Редакція не несе відповідальності та не перевіряє дані, надані та опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами.

Плівки Медведчука ще раз продемонстрували, що корупційні політики часів Януковича не тільки не зникли з влади, а й пристосувалися до життя в новій Україні. І якщо ви думаєте, що це стосується тільки політиків національного масштабу, то глибоко помиляєтеся.

Таке враження, що в насмішку над створеними антикорупційними органами, найбільш відчайдушні «схематозники», принципові корупціонери і просто перевертні в погонах продовжують господарювати в своїх володіннях. Демонструючи своє багатство, хамовитість і зневагу законом, вони немов бояри в своїх маєтках вирішують кому жити, а кого карати. Виникає відчуття, що повертаються сумні часи депутата Лозинського, який розстрілював селян в своїх маєтках. Прикладів, на жаль, багато.

Останній і найяскравіший — розстріл охоронця в пабі «Культ» у Дарницькому районі Києва.

Компанія п'яних ТОП-співробітників ДФС, а саме: Ткаченко Володимир, Безпьятчук Віталій і Ясинський Віталій разом з керівником ГБ «Безпека» Острогляд веселилися в пабі. В результаті п'яної бійки, охоронець закладу отримав два вогнепальних поранення (в живіт і голову), зараз лікарі борються за його життя. Охоронець був розстріляний тільки тому що намагався зупинити бійку п'яних «господарів життя». Сутички зі стріляниною виникли внаслідок того, що п'яний Володимир Ткаченко вирішив покарати будь-кого, хто йому не припаде до душі.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Чому? Тому що він пан, який звик наказувати і не сприймає, коли йому хтось заперечує.

Що ми маємо в результаті? Вогнепальне поранення, внаслідок якого охоронець в критичному стані в реанімації.

Куди рухається слідство? Ткаченко затриманий? Ні.

Може затримані його спільники? Теж немає.

Зібрані записи відеоспостереження? Так, але зроблено все щоб до суду вони не дійшли.

Опитані свідки? Так, але використовувати в суді ці свідоцтва буде не можна.

А ДФС заявляє, що все це фейк і ніхто до цих дій не причетний! Виникає резонне питання, чому ж так відбувається? Чому Ткаченко з такою легкістю розстрілює людей в громадському місці і не несе за це відповідальності? Все тому, що він пан, саме це є ключовим фактором його вседозволеності.

Володимир Ткаченко довгий час очолював Дарницький РВВС Києва (саме в цьому районі знаходиться Культ), а потім за «хороші» досягнення він був не люструвати, а премійований перекладом в ДФС.

Його досягнення дійсно вражають, варто тільки подивитися на численне майно і то як, всього за місяць, розвалили кримінальну справу за його незаконного збагачення.

На тлі цього кримінального авантюриста в погонах трохи меркнуть його подільники, яких він залишив доглядати за вотчиною. Саме Безп'ятчук і Острогляд організовували прикриття злочину.

Що в результаті?

За фактом, Культ змушений платить дань Остролгляду, як би це смішно звучало - «за безпеку» і є заручником у цій ситуації, тому змушені будуть брехати про відсутність зйомки і реальне опис подій.

Охоронець, можливо, виживе, але точно залишиться з інвалідністю.

Ткаченко в черговий раз відкупитися від цієї «смішний» негаразди і далі продовжить розкрадання і панське правління.

І тільки розголос, тільки яскраве світло може зупинити перевертнів, які звикли ховатися в тіні кабінетів, під прикриттям погонів і кругової поруки.