Українка Юлія Подольська записала розпачливе послання до президента України Володимира Зеленського через бездіяльність заступника Генерального прокурора Гюндуза Мамедова. Про це пише видання politrada.

За словами жінки, саме в бездіяльність і байдужість Мамедова вперлося розслідування злочинів, які були скоєні проти неї та її сина. Жінка розказала, що вона стала жертвою нападу, систематичних знущань колишнього чоловіка, який бив її та ламав їй пальці. Вінцем цього жаху став напад з ножем власного племінника, що страждає аутизмом і викрадення її дитини його батьком.

Наводимо повний текст звернення Юлії Подольської (щоб подивитися відео доскрольте вниз)

"Шановний Володимире Олександровичу, в березні цього року в нашій родині сталася трагедія. Мене і мого чотирирічного сина ледь не вбили, завдавши 50 ударів ножем. Удари нам наносили в область серця. У мене поранені обидві легені. Наші життя врятувало лише диво.

А незадовго до цього у мене пропали земельні ділянки, з будинку все винесли. Ділянки переписали за дорученням, яку я не видавала. І це все було тільки початком нашої біди.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Трохи більше року тому я, як і багато українців думала, що з вашим приходом у владу життя дійсно зміниться. Зміниться не на словах, а на ділі, але всі наші надії виявилися пустушкою. У країні як було свавілля чиновників і поліції, так і зараз відбувається. Я зіткнулася з цим повною мірою, коли мене і мого маленького сина ледь не позбавили життя. Зіткнулася з абсолютною бездушністю і кругової порукою силових структур і окремих особистостей, таких як заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов, який покриває злочинця, який повністю заангажований і корумпований.

Батько моєї дитини Святослав Козирєв з минулого року систематично наді мною знущався. Він мене бив, погрожував мені, ламав мені пальці, хотів забрати сина. На виклики поліції реагував спокійно. Просто давав їм гроші і ті їхали. А він далі знущався наді мною ще більше.

У нас в будинку жив мій племінник Арсеній, у нього вроджений аутизм, але ми з сестрою намагалися ввести його в нормальне життя. 1 березня цього року Арсеній напав на мене і мого 4-річного сина Мішу з мисливським ножем. Цей ніж належав Святославу Козирєву. Племінник завдав нам з Мішею 50 ножових ударів. Все, що відбувалося, зафіксовано камерами зовнішнього спостереження, встановленими у мене у дворі. Я встигла зателефонувати сестрі, вона викликала поліцію і швидку. Племінник втік до будинку матері Святослава Козирєва, який його там чекав. Нас з сином відвезли в лікарню, мені терміново зробили операцію, Мішу перевезли в дитячу лікарню і з тих пір я його не бачила. Мішу забрав його батько, який тепер не відповідає на дзвінки і листи.

Я згадувала на початку, що у мене пропали земельні ділянки перед замахом. Так ось, ці земельні ділянки зараз зареєстровані на друзів Козирєва. Нас вирішили вбити, щоб замести всі сліди. Наші адвокати подали десятки скарг. Ці скарги розписували на заступника Генерального прокурора Гюндуза Мамедова, а у відповідь ми отримували тільки відписки.

Слідчий, яка проводила розслідування у цій справі, не зробила наркологічну та судово-медичну експертизу відразу після затримання Арсенія. Більше того, мій племінник Зараз на волі, де становить пряму небезпеку для суспільства. Розслідування велося з умисними порушеннями: мене і мою сестру опитали всього один раз, зі справи пропав мисливський ніж, з мого будинку пропали цінні речі і документи. А ще слідчий створила штучні докази, щоб вручити нам з сестрою підозри. Мені за те, що я погано поводилася з Арсенієм, а сестрі за те, що погано виховувала дитину. Це все пояснюється просто. Батько моєї дитини Святослав Козирєв має зв'язки в так званих правоохоронних органах. І вони дійсно охороняють, тільки не простих людей, а тих, з ким у них такі ось зв'язки.

Неможливо передати словами, що я відчувала, коли на моїх очах вбивали мого маленького сина. І мені хотілося б запитати Гюндуза Мамедова, вам легко дивитися людям в очі? Після того, як ви потураєте жахливим злочинам. Я хотіла б подивитися в очі вашим батькам-іменитим батькам, і вашому братові, голові представництва SOСAR в Україні Ельчину Мамедову.

Кажуть, ви азербайджанці шануєте сім'ю вище всього. Так чому ж Ви, пан Мамедов, сліпі і глухі до материнського горя. У мене на це одна відповідь. Ви продажний чиновник, як і десятки ваших підопічних.

Пане Президенте, Я розумію, що у вас багато невідкладних справ, але ми голосували за людину, яка обіцяла, що буде нас захищати. І зараз я прошу у вас справедливості і захисту. Ви дасте її нам або також відвернетеся як всі ваші так звані правоохоронці»