Член партії "Слуга Народу" Микола Тищенко в 2008 році разом зі своїми бізнес-партнерами заборгував банкам більше двох мільйонів доларів, підробив документи, а після незаконно вивів заставне майно. Про це заявив народний депутат Гео Лерос на своїй сторінці в Фейсбук, повідомляє InfoResist

«25.01.2019 року по Тищенко Миколі Миколайовичу та його партнерам було порушено кримінальну справу номер 12019100010000521 за статтею 358 частина 1 Кримінального кодексу України», — затверджує Лерос.

За словами нардепа, в 2007 році Тищенко разом з партнером Володимиром Ситаком взяв у банку три кредиту під заставу нерухомого майна – на 328 тисяч, 260 тисяч і 450 тисяч доларів.

«У 2008 році Тищенко Н.Н. з партнерами перестав оплачувати кредит у загальній сукупності з яким вони повинні більше 2 млн. доларів. Після через схему перепланування приміщень та перереєстрації цих приміщень за підробленими документами, вони вивели з-під застави все заставне майно», — написав політик.

За інформацією Лерос, слідчі підготували Тищенко підозра за статтею «підробка документів, печаток, штампів чи бланків».

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

«Але за інсайдерською інформацією, після перемоги Володимира Зеленського, Єрмак через Кличко попросив, після чого кримінальну справу було закрито і направлено в архів», — написав «слуга народу».

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський звільнив депутата Лероса з посади радника після того, як той відкрито виступив проти ініціативи Андрія Єрмака по врегулюванню ситуації на Донбасі.