"Державну продовольчо-зернову корпорацію України" може очолити колишній генеральний директор "МРІЯ Агрохолдинг" Саймон Чернявський. За інформацією з закритих джерел, міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов може призначити його на посаду.

Спочатку екс-керівник "Мрія агрохолдинг" Саймон Чернявський прийшов у компанію як антикризовий менеджер і потім вже став управлінцем. Все це призвело до того, що Мрія знайшла нового власника після дефолту, реструктуризації множинних боргів і мільярдних втрат кредиторів.

У 2018, незважаючи на те, що Чернявський запевняв, що терміновий продаж агрохолдингу не потрібна, компанія із Саудівської Аравії SALIC UK Ltd (Saudi Agricultural and Livestock Investment Company) викупила її.

І це при тому, що ще до 2013 року "Мрію" охоче кредитували і бачили її потенціал. А ось вже в 2014 вони не змогли розрахуватися з кредиторами і компанія оголосила дефолт.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, Арабський фонд купить українську Мрію.

Як повідомляв Знай. ua, фермери вимагали від Нацполиции затримати колишнього гендиректора "Бунге-Україна", який може сховатися в Росії.

Також Знай. ua писав, що Богдан опинився в епіцентрі гучного конфлікту, бізнесмен розкрив карти.