У Тернопільській області комунальники взялися ремонтувати дорогу, яка не бачила ремонту 50 років. Ремонт проведуть на трасі М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече в Тернопільській області. Цього року відремонтують 146,5 км дороги в рамках президентської програми «велике будівництво».

На даний момент техніка і комунальники працюють біля міста Теребовля. У місті жителі стурбовані долею бруківки, яка лежить в центрі.

Роками водії скаржилися на нерівне дорожнє покриття та ями. Також були скарги і нарікання на ділянку дороги в Теребовлі, де покладена бруківка. Ділянка в 1,5 кілометра робив проїзд тут нестерпним через нерівності.

Бруківку перестелять, але за однієї умови Фото: Тернопляни

Служба автодоріг в Тернопільській області в 2018 році отримала гроші на ремонт траси, в тому числі, ремонт буде проведено і на ділянці з бруківкою. Після проведення всіх робіт буде влаштовано 4 смуги руху і два шари асфальтабетону.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Коли почався демонтаж каменю, жителі Теребовля вийшли з протестами і зажадали залишити бруківку. Служба прислухалася до вимог городян і поклала бруківку назад, а гроші за ремонт цієї ділянки дороги були повернуті до бюджету. Навіть після цього в період з 2018 по 2020 роки городяни писали скарги про неналежну якість дорожнього покриття і вимагали замінити на асфальт. Однак влада поки не прийняла рішення, боячись виникнення нових протестів.

Після цього були знайдені компромісні рішення-бруківку збережуть, але з умовою, що її перестелять на бетонну основу. Також планується перенести комунікації під дорогою.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Запоріжжі "залатали" яму величезними каменями.

Також Знай писав, що Запорізький міст-довгобуд обіцяють будувати цілодобово, щоб добудувати.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві закрили фунікулер через поломку.