У Чернівцях Поліція затримала підозрюваного в убивстві чоловіка. Затриманого посадили під варту в СІЗО. Про подробиці розповіла прес-служба поліції Чернівецької області.

Під час затримання у чоловіка вилучили зброю, з якої він міг завдати смертельне поранення загиблому. На даний момент в поліції вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, яке обумовлено статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Також йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка у Чернівцях Фото: Нацполиция

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління ГНУП в Чернівецькій області. У слідстві бере участь прокуратура області. Зараз проводяться експертизи та інші дії, які дозволять довести або спростувати вину затриманого.

Варто відзначити, що стрілянина у Чернівцях, за інформацією місцевих мешканців і користувачів соцмереж, пов'язана з поножовщиною річної давності. Постріл і масова бійка в Чернівцях, що відбулися 18 липня були помстою за загибель сина в бійку з поножовщиною, що сталася рівно рік тому.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

До загиблого підійшов чоловік і зав'язався конфлікт, вони билися, а потім один з них вихопив зброю і зробив постріл. Загиблий отримав поранення в голову і помер на місці. Стрілець спочатку подивився на загиблого, а потім повернувся до машини і поїхав з місця події.

Варто нагадати, що Знай писав, що в Дніпропетровській області поліція затримала спритних і зухвалих квартирних злодіїв, які орудували на території відразу трьох областей. Правоохоронці встановили особи трьох чоловіків, які грабували квартири в Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській області. Вони потрапляли у квартири городян шляхом підбору ключів або віджимання віконних стулок. Після цього вони забирали все цінне, що бачили і ховалися.

Знай недавно передавав, що в Дніпрі поліцейська покінчила життя самогубством на робочому місці. Це не перший випадок такого вчинку. 11 липня 30-річна співробітниця превенції застрелилася в своєму кабінеті. Колеги виявили жінку ще живий і викликали медиків. Однак вона померла після приїзду в лікарню імені Мечникова. Жінка вистрілила собі в голову з табельної зброї.