Продукти харчування дуже часто надихають художників на творчі експерименти. Різноманітність форм, кольорів і текстур, мабуть, будять уяву талановитих людей, змушуючи їх створювати чудові і апетитні шедеври. В Японії з'явилося нове захоплення - приготування мініатюрної штучної їжі. Новий тренд отримав назву pocket cooking, що в перекладі означає "кишенькова кулінарія". Один з японських майстрів досяг небувалого рівня в цій справі.
Про це повідомляє Мashable. Його спритності рук і витримці можна тільки позаздрити. Він дуже ретельно підходити до процесу виготовлення мініатюрних страв. Хлопець намагається повністю відтворити всі продукти з точністю до деталей.
Для створення своїх "кулінарних" шедеврів він використовує різні матеріали і створює все з нуля. Різні дрібні деталі він домальовує за допомогою маленької пензлика. Бульйон він запросто зробить з гелю. Щоб надати блиску, він нанесе на поверхню звичайний лак.
Читайте також: Бекхем пригостив безхатька бургером та пивом
Японський майстер може виготовити все - від локшини швидкого приготування до соковитої полуниця. Він також може зробити і упаковку для продуктів, щоб вони виглядали ще правдоподібніше.