Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила в свої Сторіс яскраве відео-селфі, зроблене морозним ранком. Так, артистка приміряла чорне пальто-оверсайз, під яким виднілося облягаюче вбрання з глибоким декольте, блиснувши пишними грудьми.

Жіночний образ Кароліна доповнила зачіскою з грайливими кучериками, сонцезахисними окулярами з золотистою оправою, ніжним нюдовим макіяжем і незвичайним аксесуаром у вигляді краватки-боло, відомої також, як ковбойська краватка. При цьому красуня заінтригувала численних шанувальників новими проектами і сюрпризами, які готує до Нового року 2021 і порадувала повітряним поцілунком.

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Дорогі друзі, всім гарного дня!

Ми їдемо на зйомки, сьогодні буде дуже багато цікавих проектів, передач, тож готуємо вам сюрприз"

Варто відзначити, що раніше на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує в салоні люксового позашляховика Lexus NX 2020 року з величезним панорамним дахом. Втім, над кадром сильно постаралися фанати артистки - за допомогою фотошопу шанувальники замінили обличчя російської співачки, ексучасниці групи "Serebro" Олени Темникової, якій і належить авто, на обличчя свого кумира, що вийшло досить правдоподібно.