Стало відомо про те, що мешканці багатоповерхових будинків у Запоріжжі знову тонуть у нечистотах. Комунальники проігнорували.

Таким чином, повідомляється, що відходи з каналізації і далі продовжує підтоплювати багатоповерхові будівлі, тим самим роблячи життя в будинках неможливим.

Жертвами бездіяльності керуючої компанії стали мешканці будинку за адресою Костянтина Великого, 20.

Вже більше трьох місяців вони не можуть домогтися того, щоб їм відремонтували каналізаційні спуски, але, бруд, грибок і цвіль досі там.

Жителі розповідають, що це постійні гості в їхніх квартирах. Також, у зв'язку з цим і хворіють маленькі діти, але, ніклому з керуючої компанії немає до цієї справи.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Якщо вони і далі ігноруватимуть, то місцеві звертатимуться до суду, і тоді проблема точно буде вирішена. Вони також не розуміють, чому мовчить прокуратура.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві комунальники насмішили жителів столиці. Вони нанесли розмітку на дорозі, минаючи калюжу.

Також Знай писав, що в Дніпрі вандали випробували на міцність нову огорожу парку. Вони гнули його ломом і намагалися зламати, але у них нічого не вийшло.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі комунальники розплачуються рибою за збиток, який вони завдали Дніпру під час ремонту мосту. У річку випустили риби на суму 110 тисяч гривень.