Стало відомо про те, що в Запорізькій області розвалили ганок в сільській школі. Що трапилося.

Таким чином, повідомляється, що в Охрімовецька школі Запорізької області почали ремонт ганку. Сільська школа знаходиться в Якимівському районі, і ремонт там йде вже на всю. Спочатку будівельники планують демонтувати старе ганок, після чого, зрощена ж почнуть відбудовувати своє.

Роботи обіцяють закінчити до нового навчального року, а саме, до 1 вересня. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила перший заступник глави Кирилівської селищної ради Марина Логінова.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Дніпропетровській області в рамках "Великої будівництва" Володимира Зеленського повинні були капітально відремонтувати п'ять шкіл, проте в жодній з них ремонт ще не завершили. Детальніше про те, як "Велике будівництво" перетворилася в "Велику крадіжку" розповідає журналістка передачі "ДніпроTalk".

Офіційна вартість робіт - понад 90 мільйонів гривень, які оплачує обласної департамент капітального будівництва ДнепрОДА. За фактом, це одна з найдорожчих реконструкцій школи в області. Будівництво на даний момент завершено приблизно на 80%, проте підрядник покинув об'єкт з настанням весни, заморозивши роботи.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі відновило роботу ще 104 дитячих садка.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі з газової плити полилася вода, відео.