Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битва екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах Таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 170 тисяч.

Макс Гордєєв у новому випуску на YouTube зробив розклад на ситуацію із зерновою угодою, яку російська сторона блокує. За його словами, окупанти намагаються знищити всі запаси України, щоб народ страждав через голод та бідність.

Макс Гордєєв, фото: Instagram

"Це робиться не просто так. Ідея прийшла якійсь жінці, яка хоче відвернути увагу від війни. Вони намагаються максимально ці ситуації нагнітати, намагатимуться маніпулювати, відволікають від контрнаступу", - сказав він.

Однак Гордєєв закликав не хвилюватися, оскільки правосуддя все ж таки відбудеться, а допоможуть у цьому інші країни. Все зміниться протягом 3-4 місяців.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Крім того, екстрасенс впевнений, що Китай все ж таки продає росії зброю, але під прикриттям. За його словами, там всіляко обходять стороною закони і хитрують, але все ж таки бояться реакції Європи на поставки.

"Якщо Китай почне постачати росії офіційно, то у нас, швидше за все, почнеться Третя світова війна", - заявив Макс.

Нагадаємо, "Бути дуже обережними...": екстрасенс Макс Гордєєв побачив небезпеку для кількох областей України

Раніше ми писали про те, що Україна почала "смажити", випало "Сонечко": відомий астролог передбачив вирішальний момент у війні