У "Монобанку" запустили цікаву акцію, переможцем якої стане той, чий БПЛА долетить та й приземлиться на Червоній площі у москві під час параду 9 травня. Виграш обіцяють видати у розмірі 20 млн грн, оголосив співзасновник "Монобанку" та виробник БПЛА "Довбуш Т10".

Українцям нагадали, що це завдання можна здійснити, оскільки "тренувальний" політ до Нової москви пройшов успішно, а безпілотник знайшли за 45 км від Червоної площі.

БПЛА "Байрактар". Фото: скриншот YouTube

"9 травня - це дуже гарний момент. Тому що, як я прочитав, путін планує парад на Червоній площі, і там буде дуже багато військових. Тобто це будуть, як вони кажуть, "законні військові цілі ". Тому закликаю всіх, хто має відношення до виробництва БПЛА, - давайте йому створимо "свято", - заявив один із авторів ідеї.

Така акція наробила чимало галасу, зокрема серед розлючених росіян. Вони вирішили запустити у відповідь власну акцію, проте вдалося лише зганьбитися. Тим, хто спалить відділення "Монобанку" 9 травня, видадуть фірмові шеврони та алкоголь Jägermeister.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Лише українці знають, що "Монобанк" не має власних відділень, а всі послуги надаються через іншу установу, Нову пошту чи доставку. Ворогам побажали "удачі у пошуках" і не забули висміяти.

"Акція" від росіян на 9 травня, скріншот

Раніше ми писали про те, що воїн ВСУ написав лист, що леденить душу, своїй "коханці" з фронту: "Страшна стерва..."

Як повідомляв Знай.ua, колаборанта в Алчевську вбило струмом від краденого генератора: тільки встиг увімкнути

Також портал Знай.ua писав, що сотні дронів полетять на Москву: астролог Влад Росс радить українцям готуватися до "гарячого" квітня