Повномасштабна війна, розпочата росіянами, триває вже понад 400 днів... воїни ЗСУ досі ціною власного життя захищають нашу Батьківщину, нашу свободу та незалежність.

Кожна історія розбиває серце. Зараз один із військовослужбовців Василь Коряк написав зворушливу публікацію в соціальній мережі Facebook.

Воїн ЗСУ, фото: Facebook

Український захисник написав листа "коханці", розповівши, що перетинався з нею лише кілька разів за його 30-річне життя. Спочатку у 2014 році, влітку. Потім наступного року, але вже із затяжним "романом" із пристрастю та хвилюваннями.

"І здавалося, що це - максимум, верхня межа почуттів і відвертості. Потім ненадовго розійшлися, але знову були разом з сімнадцятого і до минулої зими. Трохи прохолодніше, правда. Не так часто зустрічалися, не так драйвово було. З роками, безумовно, стосунки втратили той запал перших побачень... але все змінилося минулого року", - пише Василь.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще
Саме 2022 року йому вдалося зустрітися зі своєю "коханкою" знову, з досить серйозними намірами. Тому досі вони не розлучаються. "Ходять на побачення", "обіймаються" і все це відбувається в різних локаціях, у різну погоду, чи то дощ, туман чи лютий мороз.

ЗСУ, фото: Facebook

"Навряд чи ми обидва знайдемо в собі сили завершити ці стосунки. Принаймні, не зараз. Максимум - трішки поставимо на паузу, тому що через рік (майже рік) трохи втомилися один одного, а потім все понесеться за новою. Ім'я моєї коханки - Смерть. І якщо розібратися, вона страшна, але дуже зваблива стерва. Люблю її", - зазначив він під кінець.

Нагадаємо, 84-річний пенсіонер віддав останні тисячі для ЗСУ: "Потихеньку збирав гроші, щоб допомогти армії"

Як повідомляв "Знай.uа", "Без різниці проти кого": кадировці пригрозили росіянам війною через релігійні розбіжності

Знай.ua писав, "Нікому не побажаю так прощатися": кохана "Да Вінчі" розповіла про сварку в день трагедії і як він помирав на її руках