Журналісти визначили, де відпочивають наближені до влади країни-терориста депутати та члени родин санкційних представників російської влади.

У росЗМІ провели дослідження та визначили, що 7 січня вологодський депутат від "Єдиної Росії" Денис Долженко опублікував спільне фото з дочкою російського міністра оборони Ксенією Шойгу та поставив геолокацію "Вологда". У Sotavision звернули увагу, що у відображенні вітрини на фото видно бренд Louis féraud. Знімок зроблено у торговому центрі Дубая.

російські "патріоти" відпочивають в Дубаї. Фото: Twitter

Журналіст-розслідувач Сергій Єжов за фото з Instagram вирахував готель, у якому зупинилися дочка Шойгу разом із чоловіком Олексієм Столяровим, — Caesars Palace Dubai. Вартість номера в цьому готелі – близько 40 тисяч рублів за ніч.

Загалом, такі вони справжні патріоти. Одні ходять по школах і розповідають дітям, як добре вмирати за Батьківщину, а потім їдуть до Дубаї. А інші їдуть у Дубай, доки тато посилає десятки тисяч на забій. - підсумував журналіст.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Показати ще

російські "патріоти" відпочивають в Дубаї. Фото: Twitter

Єжов зазначив, що донька Шойгу отримує мільйони від олігарха Володимира Євтушенкова, а Євтушенков, своєю чергою, отримує підряди від Міноборони. Це, в цілому, не погано, адже частково кошти, які могли використовувати на купівлю зброї та ракет, вивозять за межі рф.

Нагадаємо, ми писали, що петиція з вимогою накласти санкції на Олега Крота та холдинг Techia за роботу на росіян зібрала 25 тисяч голосів.

Як повідомляв "Знай.ua" експерт назвав озброєння, яке наблизить перемогу України на кілька кроків: "Дальнicть до 7 кілометрів".

Також "Знай.ua" інформував, Соловйов вигадав мотив нової хвилі мобілізації: просяться самі.