В одному з російських сіл мобілізували всіх чоловіків, і замість них туди надіслали Росгвардію. Чергове жіноче поселення.

Сюжет вийшов на одному з російських телеканалів, де регулярно намагаються виправдати дії своєї влади в Україні.

Справа в тому, що в селі в Забайкальському краї вирішили мобілізувати всіх чоловіків. Виявилося, що часткова мобілізація стала раптово загальною, а натомість місцевим жителям надіслали Росгвардію. Кажуть, що колоти дрова.

Йдеться про село Єлизаветине. Там мешкає трохи більше трьох тисяч людей і зараз більша частина з них це діти та пенсіонери, бо чоловіки поїхали воювати із мирними жителями України.

Журналістами було розказано історію однієї родини, яка зараз навчається жити без годувальника, адже їхнього чоловіка забрали воювати. Таких сімей дуже багато, і діти були шоковані.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Російські окупанти, скріншот: YouTube

"Коли проводжали його, були великі сльози. Мама плакала і всі ми", - каже маленька дівчинка. Ось до чого доводить путін російські сім'ї.

Натомість у село прислали Росгвардію, яка нібито має допомагати місцевим жителям жити без чоловіків. Як цілі візиту вони називають "розвага дітей і колоти дрова". Вони влаштували "захід", де видавали школярам автомати та каски. На відео видно, як розгублені діти беруть до рук зброю та навіть не знають, як реагувати.

Мобілізовані. бунтують

Нагадаємо, що політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів та путіна

Раніше повідомлялося, що диктатор путін знову продемонстрував усі ознаки того, що йому залишилося недовго: трясуться руки та сповільнилася реакція

Також, хто обстріляв Хакасію: на Росії залишилося без опалення 70 тисяч людей у ​​лютий мороз