У Росії збираються створити єдину електронну базу даних військовозобов'язаних. Готують чергову провокацію, щоби не дати людям нормально жити.

Про це повідомили у Telegram Головного управління розвідки Міноборони України.

Там вирішили почати створювати єдину базу, як було зазначено раніше. Ця система фактично враховуватиме і повністю контролюватиме громадян, а тим самим порушуватиме їх громадянські права.

"По закінченні розробки системи її об'єднають з базами даних МВС (для контролю документів на виїзд за кордон), системи "Мігрант" (для обліку нерезидентів та бажаючих змінити громадянство), ДІБДР (контроль власників та користувачів транспортних засобів), СНІЛС, Роскадастру, Росреєстру , ІПН і навіть клієнтські бази мобільних операторів" - йдеться у повідомленні під постом.

Вручення повістки, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Все це гарантує отримання людиною повісток навіть у тому випадку, якщо буде неможливо з нею особисто зв'язатися. Тобто громадяни Росії почнуть отримувати їх через повідомлення, електронну пошту, і навіть через повідомлення у соціальних мережах. Це розцінюватиметься як повноцінна та правомірна дія.

Тим часом у Кремлі продовжують підготовку до нової хвилі мобілізації, і розпочатися вона може ближче до Нового року. Такий своєрідний подарунок для чоловіків.

Мобілізовані росіяни. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що російські окупанти вішають мирних українців у Луганській області

Раніше повідомлялося, що ЗМІ повідомили, що Володимир Путін впав зі сходів, але охорона вчасно встигла

Також пропагандисти дали Зеленському звання антихриста