Україна на річницю підписання Будапештського меморандуму вирішила гарантувати гарантії безпеки для росії. Часи йдуть і все кардинально змінилося.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter написав радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк. Регулярно на своєму обліковому записі він висловлюється на різні теми, і продовжує висміювати дії країни-терористки.

За словами чоловіка, сьогодні Україна вже готова гарантувати безпеку для всієї російської федерації, якщо Кремль ухвалить рішення відмовитись від ядерного озброєння.

Тема "колективних гарантій" виглядає дуже інтригуюче.

"У річницю Будапештського меморандуму тема "колективних гарантій для РФ" виглядає вкрай інтригуюче. Але якщо випрошуєте, то... Україна готова гарантувати безпеку РФ в обмін на тотальну відмову Москви від ядерної зброї. Підписати договір можемо у тому самому місті – Будапешті, Угорщина" ", - зазначив Михайло Подоляк.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Михаил Подоляк, скриншот: YouTube

Нагадаємо, що Будапештський меморандум було підписано 5 грудня 1994 року у Будапешті. Там йшлося про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договіру про нерозповсюдження ядерної зброї. Тобто Україна віддає всю свою зброю Україні, а Росія, в свою чергу, зобов'язалася ніколи на неї не нападати. Як бачимо, обіцянки протрималися менше ніж 20 років.

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися .

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду