Ветеран боїв під Дебальцово, військовий експерт і офіцер ЗСУ Арті Грін вирішив висловитися щодо ситуації на фронті. Україна продовжує трощити плани ворога.

Про це він розповів у своєму новому інтерв'ю для порталу Ukrlife .

Чоловік розповів про Херсонську та Харківську операції, які пройшли цілком успішно для українських військових. Вже очевидно, що Росія програла, хоч і не хочуть цього визнавати.

Арті Грін, скріншот: YouTube

"Ми виграємо партію, головне не допустити пат. Це неминучі кроки, які ведуть до поразки Російської Федерації. Питання лише в темпах, і ці темпи залежать не тільки від нас, а й союзників. У них свої творчі плани. Якби вони діяли більше сміливо, то ця партія була б вже дограна" - говорить Арті Грін про те, що відбувається на фронті.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Зараз путін намагатиметься здобути хоч якісь перемоги, але наше завдання в жодному разі не допустити цього, щоб не трапився пат.

Наразі йдуть розмови про те, що більша частина військ з Херсона буде перекинута на інші напрямки, і зокрема на Донбас, де вони спробують прорватися.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Чоловік вважає, що навіть якщо це так, то ці війська вже навряд чи здатні вести хоч якісь наступальні дії.

"Їм безперечно необхідний період відновлення, навряд чи він буде не території Росії, швидше за все це буде другий-третій ешелон. Як мінімум два тижні-місяць вони займатимуться їх відновленням, але це не до попереднього рівня", - продовжує Арті Грін.

Відповів чоловік і на запитання про російську мобілізацію, яку путін почав у вересні. Чи є небезпека, що нові росіяни прибудуть туди, навіть не професіонали.

Справа в тому, що у сучасній війні чисельність має не таке важливе значення, як вважають росіяни. Це епоха не мільйонних армій. Просто людей зі зброєю їм буде замало, адже це неефективно.

Нагадаємо, що пропагандистка симоньян заткнула ниючих "мобиків" і закликала "надихатися" бідним російським народом

Раніше повідомлялося, що вірні ознаки приготування втечі: голова Енергоатому розповів, що роблять окупанти на ЗАЕС

Також Олена Зеленська розповіла, скільки українці можуть протягнути без електрики: боротимуться роками