"Кухар путіна" Євген Пригожин почав загрожувати тепер російському бізнесу. Намагається тиснути на тих, хто не відпускає співробітників, щоб вчитися вбивати мирних громадян.

Його прес-служба опублікувала ультимативне звернення до народу, а також місцевих підприємців, які не хочуть діяти "на користь країни", як вони люблять самі говорити.

Євген Пригожин, скріншот: YouTube

Зараз російський бізнес і так проживає не найкращі свої часи, і це через путінську еліту може ще більше посилитися. Компанії відмовляють у відпустці добровольцям, які записалися до лав ПВК "Вагнер".

Євгену Пригожину дуже важливо, щоб якнайбільше росіян приїхали в Україну і загинули там, тому ретельно займається цим питанням. Це ще один доказ того, що в Росії проблеми з особовим складом.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

“Вважайте це відкритим зверненням до власників великого бізнесу, чиї співробітники намагаються пройти навчання, яке дозволить їм захищати свою малу Батьківщину. отримати відпустку на навчання, припиніть пустувати і дайте можливість їм підготуватися до можливої ​​спроби вторгнення супротивника на територію Росії" - каже Євген Пригожин.

Танки окупантів. Фото: скриншот telegram

Нагадаємо, що тим часом втрати окупантів упевнено наближаються до тризначного значення, але війну закінчувати вони досі не планують.

Нагадаємо, про наступ ЗСУ на Білгород: кому це потрібно

Раніше повідомлялося, що абсолютно "раціональна гра" путіна зламана - "розклад" не виправдався

Також у Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить