Матері російських окупантів усвідомили свою помилку, коли пускали своїх чоловіків воювати в Україну. Тепер вони вимагають, щоби їх повернули назад.

Про це йдеться у відкритому листі від матерів Російської Федерації голові Комітету із соціальної політики Ради Федерації, голові комітету Державної думи по сім'ї, жінкам та дітям та членам цих комітетів.

путін, скріншот: YouTube

Справа в тому, що російські матері почали бунтувати лише на десятий місяць війни. Вони почали турбуватися про майбутнє своїх дітей, адже через війну в Україні "бідність почала стукати до їхніх будинків". Тобто навіть не їхнє життя у пріоритеті.

У своєму листі вони почали писати, що стурбовані, і зажадали від шляху вивести війська з території України, щоб нарешті настав світ.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Незважаючи на всі обіцянки підтримки з боку держави, рівень життя знижується, бідність стукає у двері до абсолютної більшості російських сімей. Після 24 лютого ситуація стає лише гіршою. Санкції, зумовлені проведенням військової операції в Україні, ведуть до зростання інфляції, а в умовах інфляції маткапітал і всі ледь вистачали допомоги знецінюються За офіційними даними Росстату, практично кожна п'ята дитина живе в сім'ї із середнім доходом нижче прожиткового мінімуму на людину, тобто – у злиднях, держава заохочує нас народжувати більше, а потім кидає нас у злиднях або приносить наших дітей. в жертву своїм амбіціям", - йдеться у листі.

Владимир путин с матерями, фото: Александр Щербак/AP/REX/Shutterstock

Тобто ті, кого торкнулася ця війна, нарешті почали усвідомлювати, що мир між країнами залежить виключно від путіна, і тільки він може все це закінчити.

Також матерів турбує, що країна витрачає величезні гроші на війну, коли їх можна було б вкласти у благополуччя країни. Нотки розуму ще є.

"Ми вимагаємо виведення військ з території України, повернення всіх солдатів додому, захисту солдатів-строковиків від участі у будь-яких військових діях, прийняття закону про профілактику сімейно-побутового насильства, гідну матеріальну підтримку дитинства та материнства", - йдеться у листі.

Мобілізовані. бунтують

Нагадаємо, що на Росії залишилося без опалення 70 тисяч людей у ​​лютий мороз

Раніше повідомлялося, що пропагандистка симоньян заткнула ниючих "мобиків" і закликала "надихатися" бідним російським народом

Також, Ілля Ківа знову перебрав із наркотою: вже скидає "режим Зеленського" та очолює Україну