Завдяки диктатору путіну Росія приречена, і після закінчення війни чекає чорне майбутнє.

Про це 24 каналу розповіла російська опозиційна журналістка і засновниця руху "Русь сидящая" Ольга Романова.

За її словами, відразу після війни настане чорний час для Росії, який триватиме кілька десятиліть. Тепер все населення має відчути те, що створили вони та їхня влада.

путін. Фото: скриншот з відео

Далі також зазначила, що з цього "болота" Росія зобов'язана вибратися самостійно, і ніхто їм не зобов'язаний допомагати. Світ має зайнятися повним відновленням України, а не хвилюватися про майбутнє людей, які привели до влади путіна.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Інакше через 20 чи через 50 років усе повториться. Новий Путін нападе на нову Україну Це потрібно відчути до кінця", - каже російська журналістка.

Сьогодні, навіть через 9 місяців війни, Захід боїться розпаду Росії, оскільки світ не хоче мати справ із 6-7 лідерами, у яких буде ядерне озброєння. Ядерних шахт справді сьогодні багато, але незрозуміло, в якому вони наразі стані.

Опитування серед росіян, скріншот з відео

"Але якщо говорити про майбутнє Росії, воно, поза всякими сумнівами, на кілька десятиліть чорне, і воно таким має залишитися. Інакше урок буде не засвоєний", - наголосила засновниця руху "Русь сидящая".

Настав момент, коли населення має відповісти за війну, яку розпочала їхня влада, і українці цього вже ніколи не пробачать. Київ змусить Кремль відповісти за усі злочини.

"Інакше ми знаємо приклад тієї ж Німеччини. Перша світова, Друга світова. Вся країна має відповідати, відповідати мають усі люди", - продовжує жінка.

Нагадаємо, що прив'язував українок до стовпів, а сьогодні вже у пакеті: кат більше нікому не зробить боляче

Раніше повідомлялося, що російські окупанти під Херсоном вриваються до будинків місцевих школярів: намагаються застати за українськими уроками .

Також українцям пообіцяли жодних "зимових пауз", адже в Криму можна відпочивати у будь-яку пору року.