Росіяни взимку збираються кардинально змінити свою тактику. Вона тепер буде збудована не на захопленні країни, а на терорі.

Про це повідомив Міністр оборони Франції Себастьян Лекорню у коментарі виданню Le Journal du Dimanche .

За його словами, тактика ведення війни зміниться з приходом заморозків в Україну, і це зумовлено зміною складу ворожого командування. Оскільки вони не можуть захопити території за допомогою наземних операцій, буде ухвалено рішення перейти до авіаударів.

ЗСУ, фото: Facebook

"Останні російські удари мають рідкісну інтенсивність. Настає зима, і це ускладнює наземні маневри. Росіяни сприятимуть цим ударам, зокрема, по цивільних енергетичних об'єктах. У Херсоні вони мають поразку. Їх відступ був тактичним, щоб уникнути тисяч російських полонених і заморозити лінію оборони по Дніпру", - зазначив французький міністр.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Незважаючи на те, що в Кремлі продовжують хвалитися сучасним та передовим озброєнням, в облік яких входять надзвукові ракети, але мають величезні запаси старих боєприпасів. Путін сьогодні вкрай зацікавлений у тому, щоби потягнути час.

Момент бомбардування. Фото: скрін youtube

Саме тому українській стороні слід бути готовими до нових провокацій з боку росіян. Тепер вони вже насправді планують тероризувати мирне населення, щоб змусити українців сісти за стіл переговорів.

Проте вони не враховують той факт, що після чергових обстрілів зростає лише ненависть і бажання помсти. Жодних переговорів із нинішньою владою не буде.

Макрон і путін, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що з матами, черевиком у голову і форма на 8 розмірів більше: як готують до війни мобілізованих з Росії

Раніше повідомлялося, що путін поставив усе на головну битву в Україні, і це не Донбас із Кримом: кожен українець буде зобов'язаний боротися

Також, путін на золотому унітазі спустив червоні труси і посадив Лукашенка з ключкою на коліна: розміри відрізняються від очікуваних