Чергові не найприємніші новини. Росіяни невдовзі зможуть знову спробувати захопити Київ, однак зробити їм це буде набагато складніше, ніж це було у лютому.

Про це 24 каналу сказав військовослужбовець ЗСУ та політолог Кирило Сазонов.

За його словами, путін все ще мріє захопити Київ і провести в центрі міста російський парад. Саме тому до кінця війни не можна виключати того факту, що окупанти зроблять ще один вступ на Київ.

Непрохані гості у Бучі, фото: facebook.com/UkrainianLandForces

Але зробити їм це буде дуже складно, адже на відміну від лютого ми повністю готові зустрічати непроханих гостей. Захопити Україну йому точно не вдасться.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Показати ще

"Бо ми до цього готові, і ми вже не будемо змушені так розтягувати їхні сили, щоб розбити. До того ж у Росії вже немає тієї професійної армії", - каже Кирило Сазонов.

Тобто росіянам буде ще складніше робити дії щодо захоплення країни, ніж це ми могли бачити в лютому та березні місяці. Саме тоді, коли вони з ганьбою втекли з багатьох напрямків.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Відкриття другого фронту російський диктатор путін хоче змусити Україну сісти за стіл переговорів, але цього не станеться навіть у разі захоплення Харкова, Одеси, ракетних ударів по інфраструктурі і так далі. Це тільки сильніше розлютить наших людей.

"Єдиний варіант змусити Україну йти на поступки - це окупація Києва або взяття столиці в обручку. Але це неймовірно складно і Путіну це не вдасться. І все ж таки це єдине, що може спрацювати", - сказав військовий.

Варто зазначити, що, за останніми даними, кордони максимально укріплені, тому росіяни не зможуть так далеко зайти, як це було на початку цього року.

Нагадаємо, що з Шахідами будуть проблеми: авіація Ізраїлю розбомбила завод дронів

Раніше повідомлялося, що російські окупанти готуються розграбувати Херсон перед втечею: вже відкрито закликають до мародерства

Також, на Росії військовий літак знову "атакував" житлові будинки