Відомий російський опозиціонер Олександр Невзоров вирішив розшифрувати шалену промову диктатора путіну минулої п'ятниці, 30 вересня.

Новий ролик був опублікований на його особистому YouTube каналі, активним користувачем якого він є.

За словами Олександра Невзорова, на той момент диктатор путін вирішив оголосити війну цивілізації та людству. Тобто тепер можна абсолютно впевнено говорити про те, що потрібно його або знищити або повністю ізолювати. В іншому випадку світові загрожує ядерна війна.

Олександр Невзоров, фото: скріншот із відео

У день так званої "анексії" українських територій путін зібрав сумну челядь, як зазначає опозиціонер, і розповів про новий світовий порядок, який він вигадав для себе в голові.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Він сказав (якщо його мову перекласти з кремлівського на російську): "Від імені і за дорученням 40 мільйонів вигрібних сортиров, від імені тортурних швабр, гнилих бараків і бездоріжжя, алкоголіків, бруду, кривих ракет, безправ'я, злиднів і тортур - тобто , від імені Росії, я оголошую війну цивілізації та людству" - зазначає Олександр Невзоров.

путін. Фото: скриншот з відео

Тобто, після того як він розпочав повномасштабну війну в центрі Європи, він ще й вирішив звинуватити у Заході, що відбувся. На жаль, багато хто в це все повірив, і готовий померти через його амбіції. А іншим надто добре платять за те, щоб вони несли ці ідеї до маси.

колаборанти та зраднки. Фото: скриншот з відео

"Якщо його не грохнуть і не відвезуть до психлікарні, ядерної тактичної війни - бути! Його армія біжить. Тепер, після Лимана, стало ясно, що мобілізація нічого не змінить, а лише збільшить кількість мертвих і калік" - продовжив Олександр Невзоров.

Нагадаємо, що Арестович заявив, що обіцяні 18 комплексів HIMARS вже в Україні

Раніше повідомлялося, що після звільнення Лимана ЗСУ знайшли накрадений "скарб" окупантів: у таке навіть важко повірити

Також, окупанти не можуть порозумітися з новоприбулим "м'ясом": суперечки з командирами і бійки між собою