Радник глави офісу президента Олексій Арестович запевняє, що російським окупантам ніяк не вдасться оточити Київ. За його словами, окупанти зазнають поразки у всіх напрямках від української столиці.

"Київ оточити неможливо, взяти його неможливо. За це можна не хвилюватися. Під Києвом і в Києві діє досить велике угруповання наших військ, яке знищує противника. Ми маємо перевагу на полі бою... вони постійно зазнають поразки", - зазначив він.

Він також зазначив, що після цинічного бомбардування пологового будинку в Маріуполі стало остаточно зрозуміло - російська армія застосовує так званий «Сирійський варіант». Ворог обрав тактику оточення і терору великих і маленьких міст, щоб заподіяти максимальні страждання цивільному населенню.

Знищена російська техніка, фото: МВС України

Всі спроби української сторони встановити гуманітарні коридори зриваються ворогом, щоб не допустити евакуацію з Маріуполя. Україна готова зробити все для того, щоб евакуювати людей, які опинилися в оточенні.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

За минулу добу Збройні Сили України завдали не менше семи сильних ударів по противнику, знищили двох командирів полку ЗС РФ в напрямках Броварів, Ізюма, Миколаєва, Нікополя і Кривого Рогу.

Нагадавши, російські окупанти вбили українця, який голими руками переніс міну-розстріляли на місці. Чоловік голими руками взяв міну і викинув її в лісопосадку

Також Знай писав, у США прокоментували можливість застосування Росією хімічної зброї в Україні: "неправдиві заяви рф про лабораторію"