На Чортківщині шукають безвісти зниклого мешканця села Шульганівка Ігоря Березовського, який пішов з дому 20 березня і досі не повернувся.

Особливі прикмети: на вигляд чоловікові 30 років, 180 сантиметрів зросту. Спортивна статура, коротке волосся, карі очі.

"При отримані будь якої інформації щодо можливого місцезнаходження хлопця, телефонуйте за номером 0979487728", - благають знесилені рідні.

Тим часом у Вроцлаві безвісти зник 24-річний Владислав Щур 1996 року народження. Востаннє хлопця бачили 9 місяців тому: 13 червня 2020 року о 9 ранку він був у клубі Wyspa Tamka на березі річки Одра. Майже рік заплакана матір безрезультатно шукає свою дитину. Жінка дякує кожному, хто поширить інформацію.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - мешканку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.