На початку зими погода буде аналогічною погоді кінця осені. Однак невеликі заморозки зміняться морозами вже після 8 грудня.

У цей період в Україну прийдуть морози до -10 градусів. Вони протриматися до середини місяця. Про такий прогноз розповів народний синоптик Леонід Горбань, пише Обозреватель.

Після цього буде невелика відлига з температурою в +4 - +6 градусів, але тепло швидко зміниться черговою хвилею похолодання. У 20-х числах грудня очікується мороз до -10--13 градусів. У цей період в Україні йтимуть снігопади.

В кінці грудня і на Новий рік за традицією погода зміниться відлигою і підуть дощі.

Нагадавши, Знай писав про погоду на 19 листопада. Поки в Україні синоптики фіксують зниження температури і снігопади. Особливо багато снігу випало в Карпатах. Запорошило і столицю.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

У четвер, 19 листопада, по всій Україні прогнозується різна погода в залежності від регіону. Так, у західних та північних областях очікуються штормові вітри. Зате жителі Сходу країни зустрінуть зимові морози.

Також Знай повідомляв, що у вівторок ввечері, 17 листопада, в українській столиці пішов перший сніг. Кияни вийшли на вулиці і зняли всю красу на фото і відео. Магія першого снігу прикрасила центр міста та історичні будівлі. Користувачі соціальних мереж активно діляться знімками засніженого Києва-перший зимовий день завжди особливий.

Нещодавно Знай передавав, що на новорічні свята українці знову можуть залишитися без снігу. Синоптики в грудні обіцяють не тільки морози, а й різкі перепади погоди. погода буде примхливою і до кінця грудня ще не раз зміниться.