Вбивство тату-майстра в Тернополі шокувало всю країну своєю жорстокістю. Молодій жінці завдали безліч ножових поранень. Тіло знайшли в квартирі на вулиці Курбаса 16 Квітня 2019 року. Їй було всього 27 років.

За підозрою у вбивстві затримали Андрія Горбатюка. Молодий чоловік ще недавно розкаювався в скоєному, але потім став відмовлятися від раніше даних показань. Він заперечує свою причетність до даного злочину.

Спочатку він каявся і говорив, що нічого не пам'ятає, а лише пам'ятає, як опинився над її вбитою Тетяни Підвашецької. Однак під час розгляду справи по суті Горбатюк заперечував свою причетність до вбивства.

Після цього він розповів іншу версію подій вечора і ночі з 15 на 16 Квітня 2019 року. Горбатюк заявив, що прийшов до неї додому ввечері. Він заявив, що в квартирі був якийсь Руслан, а Тетяна готувала картоплю і порізалася. Горбатюк близько 10 години вечора пішов. Він узяв удома велосипед, коли їхав, то впав з нього і вдарився. Він навіщось кинув велосипед на вулиці. Потім він поїхав до Львова, де його і затримали за підозрою у вбивстві. Справу розглядали більше року за статтею»умисне вбивство". 9 листопада мають пройти судові дебати, а потім Горбатюку оголосять вирок.

Нагадавши, Знай писав, що 26 жовтня українська громада була вражена звісткою про смерть землячки віри мудрої. Жінку вбив її італійський чоловік і дав шокуюче пояснення свого вчинку.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Тернополі мати ховала свою недоношену дитину в шафі. Медики госпіталізували дитину, яка народилася 6 днів тому. Інцидент стався 27 жовтня в Тернополі на вулиці Тарнавського.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині сталася дика НП, чоловік вдарив жінку ножем у серце і зник з місця злочину.