Цей список, зокрема, присвячений тим, хто хоче новий телефон високого класу, але їхній бюджет обмежений.

Названо найкращі смартфони у травні, вартість яких коливається близько 12 тисяч грн. Які в них характеристики, та не пожалкуєте, придбавши такі ґаджети. Обирали та порівнювали характеристики на порталі Gizchina.

Дівчина зі смартфоном. Фото: скриншот Youtube

POCO F4

Телефон має чіп Snapdragon 870, 6,67-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ із частотою оновлення 120 Гц. У смартфоні встановлена ​​система з трьох камер: основний на 64 Мп, ультраширококутний на 8 Мп та макромодуля з роздільною здатністю 2 Мп. Акумулятор ємністю 5000 мАг підтримує заряджання потужністю 67 Вт.

Vivo T2x

Смартфон на базі чіпсету MediaTek Dimensity 1300. Смартфон може похвалитися 6,58-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 144 Гц. На задній панелі Vivo T2x встановлена ​​основна камера на 50 Мп, доповнена макромодулем з роздільною здатністю 2 Мп. Великий акумулятор на 6000 мАг підтримує заряджання потужністю 44 Вт.

Realme 10 Pro+

Телефон оснащений чіпом MediaTek Dimensity 1080 та AMOLED-дисплеєм на 6,7 дюйма із закругленими гранями та частотою оновлення 120 Гц. Основний датчик на 108 Мп доповнюють 8-мегапіксельний ультраширококутний сенсор та макромодуль на 2 Мп. Акумулятор ємністю 5000 мАг заряджається з потужністю до 67 Вт.

Також у топових смартфонах опинилися бюджетний Poco X5 Pro 5G та Redmi Note 12 5G із чіпом Snapdragon 4 Gen 1.

Нагадаємо, ми писали, що українці платитимуть податки за квартири та будинку: кого будуть трусити першим.

Як повідомляв "Знай.ua" посередники, до побачення: українцям приготували новий формат купівлі-продажу авто, лише три кроки.

Також "Знай.ua" інформував, чекайте перевірку: податкова нагадала українцям про важливе правило.