За вікном вже кінець жовтня, українці, які люблять провести час за своєю ігровою приставкою Sony PlayStation, роблять це з великим задоволенням. Осінні холодні дні - чудова нагода покращити свої геймерські навички, і компанія Playstation у цьому плані пішла українцям назустріч.

Справа в тому, що користувачі офіційної підписки Playstation Plus отримали безкоштовний місяць (30 днів) ігрового часу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням, які відправила Playstation користувачам з підпискою Plus (Essential, Extra, Premim).

Лист від Playstation

"Ваша підписка PlayStation Plus. У світлі останніх подій плата за продовження передплати PlayStation Plus цього місяця стягуватися не буде. Ми погасили безкоштовний ваучер з 30 додатковими днями підписки для вашого облікового запису – жодних подальших дій не потрібно", - зазначається у повідомленні.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

PlayStation Plus

Варто також розповісти нашим читачам, що традиційно в останніх числах місяця Sony анонсує, які ігри вона роздаватиме в PlayStation Plus наступного місяця. Так, вже з 1 листопада всі передплатники сервісу, включаючи базовий PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки такі тайтли:

Nioh 2 / Nioh 2 Remastered (PS4, PS5) - приквел відомої рольової гри в підджанрі souls-like, що вийшов навесні 2020 р. на PS4.

Lego Harry Potter Collection (PS4) – комплект із двох ігор, Lego Harry Potter: Years 1-4 та Lego Harry Potter: Years 5-7.

Heavenly Bodies (PS4, PS5) – найменш відома гра у цій добірці. За жанром Heavenly Bodies – це заснована на фізиці головоломка, в якій гравець за допомогою стиків та тригерів геймпада керує поведінкою астронавта у спробах виконати певні завдання, що, за словами розробника, "натхненні відомими моментами історії дослідження космосу".

Нагадаємо, Stray: гра про кішок, що підкорила безліч небайдужих сердець.

Раніше повідомлялося, з'явилася дата релізу Uncharted: Legacy of Thieves на ПК: "Переосмислений інтерфейс".

Також, геймплей "GTA 6" просочився в мережу: витік показує головного героя та неймовірну графіку.