За словами відомого лідера Fortnite Макса, також відомого як @FNLeaksAndInfo, нова спільна емоція під назвою Jug Band відтворює те, що звучить страшенно схоже на хіт Леді Гагі 2008 року "Poker Face".

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «gamesradar»

Минулого місяця асортимент витікших активів було розкрито, у тому числі концертна сцена, будівельні ліси та динаміки, які мали бути встановлені на острові Fortnite. І офіційний прес-реліз Epic Games підтвердив, що Леді Гага буде одним із артистів, музика яких звучатиме на внутрішньоігрових радіостанціях у рамках фестивалю Rainbow Royale цього року. А враховуючи, що 4-й сезон Fortnite має розпочатися лише за кілька тижнів, концерт Гаги стане чудовим завершенням попереднього.

Якщо зважити на це разом з інформацією, розкритою в травні під час судового розгляду за позовом Epic проти Apple, колаборація з Леді Гагою не є повною натяжкою. Гага була одним із скасованих спільних проектів, докладно описаних у документах, показаних під час судового розгляду.

Леді Гага

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Також концерт Аріани Гранде у Fortnite мав величезний успіх, тому додавання Леді Гаги до гри має велике значення, особливо якщо врахувати події на тему гордості, що відбуваються у Fortnite в даний момент. Якщо Леді Гага дійсно прийде у Fortnite, вона нарешті отримає відповідь на своє знамените питання 2019 року.

Как ранее сообщал портал "Знай", нова ММО з відкритим світом "DreamWorld" виходить у ранній доступ.