Серія витоків FIFA 23 відбулася після того, як у гру, як повідомляється, на короткий час можна було грати на Xbox перед її офіційним випуском. Витоки включають саундтрек FIFA 23 (де беруть участь такі виконавці, як MIA, Odesza, Bad Bunny та інші) та неоголошені треті форми для певних команд.

Відповідну новину розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Але найпопулярніші витоки, звичайно, пов'язані з FIFA Ultimate Team. Багато команд англійської прем'єр-ліги просочилися, тому є рейтинги багатьох гравців. Природно, це змушує гравців FUT щосили намагатися спланувати свою команду перед офіційним запуском FIFA 23, який має відбутися наступного місяця.

Примітно, що Кріштіану Роналду, який зараз грає за клуб Прем'єр-ліги «Манчестер Юнайтед», цього разу отримав досить суттєвий нерф. Роналду, якому 37 років, був знижений з 87 до 81 темпу, і тепер його загальний 90, а не 91. Однак він, як і раніше, дорогий гравець для вашої FIFA Ultimate Team.

FIFA 23: скрін

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Роналду, який перейшов з «Ювентуса» в «Манчестер Юнайтед» наприкінці 2021 року, забив 18 голів у 30 матчах у сезоні 2021–2022 років порівняно з 31 голом у 33 матчах у двох попередніх сезонах.

Нападник «Парі Сен-Жермен» Кіліан Мбаппе та капітан жіночої національної збірної Австралії Сем Керр прикрасять обкладинку Ultimate Edition FIFA 23, і, судячи з того, рейтинги Мбаппе схожі на FIFA 22. Він, як і раніше, займає 91-е місце, з дещо більшим швидким темпом, нижчим пасом та кращим захистом. Також він сам буде на обкладинці стандартного видання FIFA 23.

FIFA 23 вийде 27 вересня для PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, ПК та Nintendo Switch.

Як раніше повідомляв портал "Знай", гравці "Overwatch 2" тепер можуть об'єднувати облікові записи.

Нагадаємо, "Apex Legends" раптово вривається в топ рейтинг Steam.