Нова інформація про довгоочікувану гру надана Game Informer, яка показала кілька нових скріншотів. Говорячи про бої в майбутньому сіквелі, провідний бойовий дизайнер Міхір Шет сказав, що вони хотіли, щоб Кратос отримав кілька оновлень.

Дану публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

"Це наша внутрішня філософія, яка існує з того часу", - сказав Шет. "Ми намагалися створити системи, з якими вам захочеться взаємодіяти, які були б веселими, дуже грайливими, з багатьма різними маршрутами. Далі ми можемо знайти нові іграшки та способи гри з ворогами та стратегії. Це був керівний принцип більше, ніж будь-що ще".

Одна з нових систем дає Кратосу нові сили крижаних і вогненних стихій, які він зможе перемикати, натискаючи трикутник. Це вразить сокиру Кратоса чи Клінки Хаосу за допомогою "Сигнатурних рухів зброї".

God of War Ragnarok: новий скрін

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Також у God of War Ragnarok будуть різні щити, але тепер відомо, як працюють два з них. Безстрашний щит призначений для швидкого бою та парирування, що при правильному розрахунку часу дозволить гравцеві використати нищівну атаку, яка приголомшує ворогів і відправляє їх у політ. Тим часом, Stonewall Shield набагато міцніший і не може парирувати. Натомість він накопичує кінетичну енергію, поглинаючи атаки, і після повної зарядки його можна врізати в землю, щоб послати імпульс, який вибиває ворогів із рівноваги.

У Ragnarok також будуть інші нові щити, але вони все ще тримаються в таємниці. Також неясно, чи буде інша основна зброя, більше буде відомо перед запуском гри 9 листопада на PS5 та PS4.

Як раніше повідомляв портал "Знай", нова гра "World of Anterra" буде піксельною копією "Skyrim".