Ubisoft ще не надала жодних додаткових подробиць про гру, хоча зображення, представлене разом з оголошенням, схоже, підтверджує повідомлення про те, що дія гри відбуватиметься на Близькому Сході. Чутки також припускали, що ви гратимете за другорядного персонажа Valhalla Басіма.

Відповідну новину оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Оновлення від 1 вересня говорить, що деякі повідомлення в соціальних мережах, що містять зображення Assassin's Creed Mirage, були видалені з повідомленнями про авторські права, що передбачає, що ці зображення дійсно справжні.

Користувач Twitter SynthPotato, який опублікував одну з найпопулярніших версій зображень, повідомляє, що «обліковий запис був заблокований, оскільки Twitter отримав повідомлення про скаргу Закону про авторське право в цифрову епоху (DMCA) для публікації контенту у вашому обліковому записі Twitter».

Зображення, опубліковані SynthPotato, тепер зникли, хоча вихідний твіт залишився. Багато інших версій зображення Assassin's Creed Mirage залишаються в мережі.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Повідомлення DMCA повинні бути випущені правовласником, яким у даному випадку буде Ubisoft, хоча шахрайські DMCA не є чимось незвичайним. Якщо за видаленням стоїть Ubisoft, це надає велике значення ідеї у тому, що зображення реальне.

Раніше обліковий запис у Твіттері, опублікував два зображення, на яких зображений відомий персонаж з Assassin's Creed Mirage. З цих зображень ми потенційно можемо зрозуміти, що у новій грі Assassin's Creed може бути квест під назвою «Сорок розбійників».

У звіті також йдеться про те, що гра буде запущена десь між квітнем і червнем 2023 року, що поверне серію Assassin's Creed «до основ», можливо, відхилившись від новонабутих рольових систем, які використовувалися в останніх трьох основних іграх.

Як раніше повідомляв портал "Знай", новий сезон "Destiny 2" принесе геймерам небувале задоволення.