У повідомленні у блозі глава PlayStation Studios Хермен Хюльст оголосив про нове придбання. Він заявив, що новинка розділяє «прагнення PlayStation до інновацій, а також постійне прагнення розширити нашу аудиторію і представити PlayStation більшій кількості людей, ніж будь-коли».

Дані новини оприлюднили на ігровому сайті «gamesradar»

Хермен Хюльст сказав: «Як ми вже запевняли вас раніше, говорячи про наші плани з перенесення обраних ігор на ПК, наші зусилля, що виходять за рамки консолей, жодним чином не применшують нашої прихильності до спільноти PlayStation і нашої пристрасті продовжувати створювати приголомшливі однокористувацькі ігри. Наші зусилля в галузі мобільних ігор будуть такими ж адитивними, надаючи більшій кількості людей можливість взаємодіяти з нашим контентом. Savage Games стане частиною нещодавно створеного підрозділу PlayStation Studios Mobile, який працюватиме окремо від розробки консолей, але, як і раніше, створюватиме ігри на основі нових і існуючих IP-адрес PlayStation».

Зображення надано Savage Game Studios

Savage Games, яка має дві студії — у Берліні та Гельсінкі, вже працює над екшн-грою з живим сервісом, хоча поки невідомо, коли цей проект може з'явитися.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Sony, як і інші великі видавці, останнім часом робила покупки, але її придбання, як правило, залишалися меншими, ніж, зокрема, у Microsoft. Мобільні пристрої останніми роками виявилися важливим поштовхом для кількох відомих видавців, таких як Activision-Blizzard, Riot Games та різні компанії Nintendo, які все більше схиляються до ігор на ходу. Маючи це на увазі, не дивно, що PlayStation продовжує рухатися в цьому напрямку, особливо з огляду на силу її поточного та минулого портфоліо IP. Якщо додати до цього нещодавню відданість Sony ПК, то цікаво спостерігати, як бренд PlayStation розширюється, впроваджуючи нові ідеї.

Як раніше повідомляв портал "Знай", на Meta подали до суду за порушення конфіденційності користувачів.