Варто зазначити, що, згідно з кампанією на Kickstarter, World of Anterra не існуватиме, якщо не досягне своєї мети в 99 555 доларів (на момент написання статті вона становила 41 000 доларів).

Відповідну публікацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

Створені вручну піксельні зображення виглядають як суміш класичних ігор, таких як Breath of Fire і Trials of Mana, і симуляторів ферми старої школи, таких як Harvest Moon.

Крім лякаюче привабливого світу, є ідея гігантської нелінійної рольової гри з відкритим світом, такої як Skyrim, виконана в стилі гри для SNES з видом зверху. Розробник 81monkeys каже, що ви досліджуватимете океани, континенти, регіони, замки та міста, гори, печери та підземелля і зіткнетеся з усім, від маленьких комах до «величезних істот».

Зображення надано: 81monkeys

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Як Skyrim та безліч інших рольових ігор, World of Anterra дозволяє вам блукати по безлічі різноманітних ландшафтів, спілкуватися з неігровими персонажами, готувати собі їжу та ловити рибу.

Крім цього, ви також будете ходити на полювання, збирати ресурси, майструвати і будувати круті речі, вирушати на полювання на фей і займатися детективною роботою.

Бій також звучить дуже цікаво. 81monkeys описує це як «найоптимізованіший бій на основі сітки, який ми коли-небудь бачили».

Навіть кооператив звучить доволі детально. Гра дозволяє гравцям безперешкодно «зайти» та вирушити у пригоду разом чи окремо. Є також світові події, що ґрунтуються на оповіданні, з власною системою розвитку та нагородами, які відбуваються, коли інший гравець відкриває розлом в інший світ. «Ми вважаємо, що розрахована на багато користувачів гра в World of Anterra повинна спиратися на відмінний досвід одиночної гри, тому для нас важливо, щоб одиночний ігровий процес сяяв, перш ніж ми інтегруємо наші розраховані на багато користувачів функції».

Як раніше повідомляв портал "Знай", 4 сезон "Fortnite" може дуже здивувати.