Blizzard розповіла, що чекає на екшн-RPG у своєму новому повідомленні в блозі. Хоча останній сезон уже вийшов, фанатам доведеться почекати «Зову Світла».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «gamesradar»

Час випуску 27-го сезону Diablo 3 – 26 серпня о 17:00 за тихоокеанським часом/20:00 за східним часом, а європейські та британські гравці технічно отримують оновлення раніше – о 17:00 за центральноєвропейським літнім часом.

Темою наступного сезону Diablo 3 стане «Поклик Світла», який відкриває нові шикарні здібності. Ви отримуєте новий предмет під назвою "Ангельські тігли", який можна використовувати для наповнення будь-якого екіпірованого легендарного предмета однієї з трьох випадкових здібностей для конкретного класу.

"Ми хотіли використати Angelic Crucibles, щоб спиратися на досвід кожного класу, ще більше ілюструючи його відповідну майстерність, але через призму нюансів", - говорить Blizzard. "Високі Небеса є домом для ефірної пишноти, наповненої безмежним сяйвом. Ми хотіли дати гравцям відчути смак чистої сили, яку роздають самі Небеса".

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

В іншому місці у вас є косметичні предмети, що повертаються з 15-го сезону, такі як демонічний щеня, нові квести, які винагороджують вкладки скрині, та інші набори класів для завершення певних розділів у сезонній подорожі.

Завоювання також зазнають змін із поверненням Спринтера/Швидкісного гонщика, який ставить перед вами завдання пройти всю кампанію Diablo 3 від акта I до акта V на рівні 70 менш ніж за годину.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Blizzard скасували мобільну гру "World of Warcraft".

Нагадаємо, витік "Diablo 4" розпочався в рекордно короткі терміни.