Відповідно до твітів служби підтримки FromSoftware Player та офіційного облікового запису Dark Souls у Twitter, сервери ПК для Dark Souls 3 були відновлені після відключення від мережі з початку січня. Спочатку сервери були відключені FromSoftware, щоб запобігти шкідливому експлойту віддаленого виконання коду (RCE), який дозволив хакерам отримати контроль над комп'ютерами гравців.

Цю інформацію розмістили на ігровому порталі "theverge"

Компанія FromSoftware вжила заходів незабаром після того, як експлойт з'явився під час трансляції на Twitch, яка стала вірусною та привернула увагу до помилки. Розробник відключив PVP-сервери для Dark Souls 3, Dark Souls 2 та Dark Souls Remastered, починаючи з 23 січня, на додаток до виправлення створеного спільнотою античит-моду Blue Sentinel для захисту від цієї вразливості.

Остання версія FromSoftware, Elden Ring, також була досліджена на предмет того ж таки експлойта і була виправлена.

У той час як сервери для Dark Souls 3 повертаються, досі невідомо, коли буде відновлено сервіс для Dark Souls Remastered або Dark Souls 2. Згідно викриттю цей код є і в інших іграх FromSoftware. Хоча немає можливості активувати експлойт, такий же код було знайдено у Sekiro: Shadows Die Twice.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Destiny 2" надходить до Epic Games Store.

Нагадаємо, гра "Dead Island 2" з'являється з датою релізу та цікавими подробицями.