Destiny 2 надходить до Epic Games Store. Останнє розширення шутера від Bungie виходить саме в той момент, коли Epic і Bungie оголошують про спеціальний кросовер Destiny 2 і Fortnite, який включатиме скіни, карти та багато іншого. У розширенні Epic Games Store також буде безкоштовна гра Destiny 2, присвячена 30-річчю, в Epic Games Store.

Цю інформацію надали на ігровому сайті «theverge»

Bungie також зробить The Witch Queen, Beyond Light та інші DLC безкоштовними протягом тижня на всіх доступних платформах Destiny 2. Гравці Stadia, Xbox, PlayStation та ПК зможуть отримати доступ до попередніх DLC на тижні, що співпаде із запуском Epic Games Store.

Перехід Bungie в Epic Games Store є частиною ширшого розширення Destiny 2 у магазинах та платформах цифрових ігор. Destiny 2 спочатку дебютувала на Battle.net у 2017 році, а потім перейшла до Steam у 2019 році, а минулого року вона також була запущена у Microsoft Store.

Destiny 2: скрін геймплею

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Раніше цього року Bungie оголосила, що Destiny 2 залишиться на існуючих платформах у рамках придбання Sony студії і що вона також розшириться на нові платформи. Багато хто все ще чекає, щоб дізнатися, чи може Destiny 2 одного разу з'явитися на Nintendo Switch через хмарні ігри, або Bungie планує зрештою дозволити власникам Steam Deck доступ до гри замість погрози бана.

Нагадаємо, новий сезон "Destiny 2" принесе геймерам небувале задоволення.

Як раніше повідомляв портал "Знай", гравці "Overwatch 2" тепер можуть об'єднувати облікові записи.