Приблизно 10 років тому в Avalanche Studios, творцях серії Just Cause, розроблялася «приголомшлива» гра «Залізна людина», але зрештою Disney скасувала її.

Відповідну новину розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

У відвертому новому інтерв'ю MinnMax співзасновник Avalanche Крістофер Сандберг розповідає про кілька привабливих дизайнерських рішень, над якими працювали розробники. По-перше, схоже, що це була б гра з відкритим світом, оскільки Сандберг каже, що ви могли б «злетіти і полетіти будь-куди» за своїм бажанням.

Цікаво, що Сандберг також припустив, що всі ці літаючі штуки були б другорядними порівняно з рукопашним боєм. «Так, у нас у грі був літаючий персонаж, але основна увага приділялася рукопашному бою, наприклад, здатності пробивати інших персонажів крізь стіни, як це робить Залізна людина з репульсором та всім іншим».

Ведучий MinnMax Бен Хенсон запитав, чи ця битва схожа на знамениту серію Batman: Arkham, і Сандберг відповів: «Майже так».

Популярні новини зараз

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

На питання про те, що трапилося з проектом, Сандберг невизначено відповів, що він пов'язаний із "політикою компанії". Він також пояснив, що до кінця проект перетворився на "повне безладдя" і що Disney продовжувала скорочувати терміни розробки. "Нам довелося б найняти 70-80 осіб у команду, для якої я мав би знайти новий проект", - сказав Сандберг.

Сандберг вважає, що проект перебував в активній розробці близько двох років, перш ніж Disney скасував його. "Це було боляче, тому що на це було витрачено стільки часу та енергії, і це виглядало цілком приголомшливо", - згадував він.

Коли Хенсон висловив сподівання, що в майбутньому все може скластися для продовження проекту, Сандберг лише підтримав його оптимізм.