Як було помічено 18 серпня, Wario64, Dead Island 2 щойно отримав список оновлень на Amazon. У новому списку є кілька абсолютно нових скріншотів для гри нежиті, а також версії для ПК, PS5 та Xbox Series X та навіть дата випуску 3 лютого 2023 року.

Відповідну інформацію оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Виявляється, список Amazon насправді був набагато докладнішим про майбутній сіквел, але з тих пір значною мірою був вилучений. Наприклад, дата виходу Dead Island 2 була стерта з веб-сайту Amazon, як і подробиці сюжету та інші нові аспекти гри.

Більше того, здається, що у Dead Island 2 можна буде грати шістьма персонажами. Цих шести персонажів можна взяти і модифікувати за допомогою різних навичок, щоб кожен із них відповідав стилю гри геймера. Поки неясно, чи застрягли ви з одним і тим самим персонажем протягом усієї гри після того, як вибрали його.

Dead Island 2 був представлений більш ніж дев'ять років тому, але, здається, що фінішна риса сіквела жахів може бути видню, якщо цей новий список Amazon є справжнім. Церемонія відкриття Gamescom's Opening Night Live запланована наступного тижня, і цілком імовірно, що всі ці подробиці можуть бути оголошені на виставці у вівторок, 23 серпня.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", "The Last of Us: Part 1" виглядає набагато крутіше, ніж оригінальна гра.

Нагадаємо, "Apex Legends" раптово вривається у топ рейтинг Steam.