Бачити, як розробники відключають проекти, які вже досить розрекламували, може бути несамовито. Незважаючи на те, що минуло вже багато років, фанати жахів виживання все ще оплакують втрату скасованої гри Silent Hill Хідео Кодзими. Дуже перспективна Silent Hills була офіційно закрита ще в 2015 році, але вона продовжує жити завдяки інструменту для створення ігор PlayStation Dreams.

Відповідну інформацію продемонстрували на ігровому порталі «gamesradar»

За даними PlayStation Lifestyle DrJones20 поділився своєю версією Silent Hills на сабреддіті PlayStation. "Скасування Silent Hills мене розчарувала, тому я був змушений зробити це", - каже користувач. Вони почали працювати над проектом у 2019 році та нещодавно продемонстрували вражаючу графічну переробку гри у відеоролику з паралельним порівнянням.

"Silent Hills, заснований на PT, є баченням того, якою могла б бути гра - у місті Сайлент Хілл стрімко зростає кількість побутових вбивств, а місцева поліція перевантажена", - йдеться в описі гри. "Джеффрі Харпер, поліцейський з Брамса, - один з багатьох копів, посланих на допомогу Сайлент-Хілла".

Якщо ви почуваєтеся дуже сміливим, ви можете спробувати цю фанатську гру Silent Hills. Ви знайдете його в Dreams на PS5 і PS4, виконавши пошук "Silent Hills (Full Game)"

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, що нова гра жахів фільму Чужі вже знаходиться в розробці.